Abonnement

Tijd voor een abonnementje

Veel bedrijven denken dat een adviesbureau voor het opzetten, implementeren en onderhouden van een managementsysteem zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP, VCA of GDP veel te duur is. SQA-T denkt dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Het voordeel van uitbesteden is dat u flexibel hulp in kunt roepen, er efficiënt gewerkt wordt omdat ik kennis en ervaring binnen diverse branches en organisaties heb, een objectieve kijk. Ook kunt u mij inhuren voor het begeleiden van audits door certificerende instellingen of voor assistentie en back-up bij drukte of calamiteiten.

Met SQA-T hebt u al vanaf € 250,- per maand* een kwaliteitsmanager in huis die u het hele jaar volledig ontzorgt met betrekking tot het up-to-date houden van uw managementsysteem.

Afhankelijk van de manier waarop uw systeem is opgezet, uw persoonlijke wensen en het aantal certificeringen dat er onderhouden moet worden, zal in overleg met SQA-T het exacte maandbedrag bepaald worden. SQA-T regelt het onderhoud, de uitvoering van de interne audits en begeleidt de externe audits. ( *Bij deze abonnementsvorm geldt als voorwaarde een afname van minimaal één jaar).

Ook kunt u sinds kort gebruik maken van een strippenkaart. Deze strippenkaart koopt u in tegen een speciaal tarief en de strippen worden door u naar keuze ingezet. Het voordeel is dat u, omdat u een vaste klant bent, een voordelig tarief heeft, verzekerd bent van begeleiding, de inzet flexibel is, wij snel tussendoor kunnen helpen bij inhoudelijke vragen en wij bepaalde oplossingen tegen een zeer voordelig tarief aan kunnen bieden omdat u een vaste klant bent.

SQA-T brengt een flinke dosis kennis en ervaring over kwaliteitsmanagementsystemen mee, kan een frisse blik werpen op uw bedrijfsvoering waardoor er ook nog snelle verbeterslagen kunnen worden gemaakt.

Kortom SQA-T = wederom van onSQA-Tbare waarde!

Wilt u ook het hele jaar op een kwaliteitsmanager kunnen rekenen? Neem dan contact op met SQA-T.

Neem contact op