Trainingen/E-learning

Naast bedrijfsadvies heeft  SQA-T nog meer te bieden voor bedrijven. SQA-T vindt namelijk uw medewerkers enorm belangrijk. Het werken aan de competenties van uw medewerkers, wordt dan ook absoluut niet vergeten.

Oprichtster van SQA-T, Annette Ermers, combineert jarenlange ervaring in het bedrijfsleven met een onderwijskundige achtergrond. Door bedrijfsadvies te combineren met  het aanbieden van diverse vormen van trainingen, haalt zij het beste uit uw medewerkers en dus ook uit uw organisatie.

Samenwerking met Easy Thinking: Per 1 april 2019 hebben SQA-T en Easy Thinking besloten samen te gaan werken in het online leren. Easy Thinking zal hierbij de werkzaamheden uitvoeren en de trainingen ontwerpen. Hierdoor wordt de kennis van SQA-T gekoppeld aan de vaardigheden van Easy Thinking. Door deze samenwerking ontstaat er ook een stukje risicospreiding. Door deze risicospreiding zal u altijd verzekerd zijn van de levering van trainingen en begeleiding.

Benieuwd naar de trainingen van Easy Thinking? Druk op onderstaande knop om het aanbod in trainingen weer te geven!

Aanbod in trainingen

Mogelijkheden voor het online trainen zijn:

  1. workshops;
  2. een-op-een begeleiding;
  3. e-learning;
  4. inrichtingen e-learningportaal.

Workshops
Om uw medewerkers kwaliteitsbewust te maken of ze te trainen in het werken volgens verbeterde processen, kan SQA-T workshops verzorgen. Deze workshops worden in house door een bekwaam en bevoegd docent gegeven.

Een-op-een begeleiding
Ook biedt SQA-T een-op-een begeleiding.
Denk bijvoorbeeld aan het persoonlijk opleiden van een eigen kwaliteits- of veiligheidsfunctionaris. Uw medewerker zal dan vanaf dag één bij het gehele adviestraject betrokken worden en geleidelijk aan steeds meer ‘los’ gelaten worden om zijn of haar functie als kwaliteitsfunctionaris zelfstandig uit te gaan voeren. SQA-T zorgt op deze manier voor volledige overdracht van alle noodzakelijke kennis, zodat u na implementatie verzekerd bent van een interne medewerker die alle werkzaamheden uit kan gaan voeren.

E-learning
Als aanvulling op het advieswerk maakt SQA-T ook veel gebruik van e-learning.
Met e-learning kun je medewerkers inspireren en motiveren. De kennis van uw medewerkers blijft up-to-date, waardoor ze hun werkzaamheden nog beter uit kunnen voeren. Uw medewerkers voelen zich serieus genomen, omdat het bedrijf in ze wil  investeren en daarnaast kan het te leren onderdeel ook nog bedrijfsspecifiek gemaakt worden. Ook scheelt het enorm veel in de kosten als je ze vergelijkt met gewone cursussen of trainingen.Hoe zo’n leeromgeving van SQA-T er dan uit zou kunnen zien, dat ziet u hier.

  • Standaard e-learnings: op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 of het uitvoeren van interne audits. Ook kunnen planners en chauffeurs getraind worden op het gebied van GDP (pharma), HACCP (food) of kunt u grote groepen medewerkers trainen in hoe te handelen tijdens een overval of diefstal, met de Robbery Awarenesstraining of ze bewust maken van de risico’s van internet via de training Cybercrime.
  • maatwerktrainingen voor uw bedrijf; denk hierbij aan specifieke werkinstructies, inwerkprogramma’s etcetera.
  • Een leeromgeving met een diversiteit aan trainingen en workshops welke u aan uw medewerkers aanbiedt. Hierdoor kunnen uw medewerkers zelfstandig en in hun eigen tijd werken aan hun eigen ontwikkeling op een aandachtsgebied naar keuze. Denk hierbij aan ICT-vaardigheden, het beter beheersen van de Nederlandse taal en het verbeteren van de vaardigheden van uw medewerkers op het gebied van zakelijke correspondentie.  Door een breed pallet aan trainingen is er voor elke medewerkers wat wils en door deze leeromgeving het hele jaar voor u open te stellen, kunnen zij zichzelf continu blijven verbeteren.

Inrichting eigen e-learningportaal
SQA-T kan volledig naar uw wensen een eigen e-learningportaal opzetten en inrichten, waarin standaard trainingen opgenomen zijn, maar ook waarin u zelf kunt gaan beginnen met het ontwerpen van trainingen. Natuurlijk worden uw medewerkers hierbij getraind in het administratief onderhouden van deze leeromgeving maar indien gewenst ook in het ontwerpen van e-learnings.

E-learning is van deze tijd, effectief en efficiënt en medewerkers kunnen overal en altijd aan de slag.  Het kan inspireren, motiveren en op maat gemaakt worden. Door creatieve oplossingen maakt SQA-T leren leuk.

Geïnteresseerd in trainingen en/of begeleiding voor uw bedrijf. Neem contact op met Easy Thinking voor meer informatie.

Meer informatie