Focus on quality

Veel bedrijven ervaren groei en de noodzaak om de zorg voor kwaliteit op een goede en continue basis in te vullen. Dit vraagt om iemand die de organisatie bij de les houdt en die de organisatie naar een kwalitatief hoger plan krijgt. Veelal gaat het hierbij om werkzaamheden die slechts een paar uur tot een dag per week vragen, waardoor organisaties er voor kiezen om iemand dit ‘erbij te laten doen’ naast een al bestaande functie. Deze persoon leeft vaak bij  de waan van de dag en komt vaak onvoldoende aan deze taak toe omdat ook andere taken wachten.

Een externe kwaliteitsmanager met verstand van zaken kan vaak veel sneller slagen maken, brengt een frisse blik met zich mee, heeft actuele kennis altijd paraat en kan kennis opgedaan bij andere organisaties ook weer inzetten binnen uw organisatie.

Veel bedrijven denken dat een externe kwaliteitsmanager duur is. Ik denk dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Met SQA-T hebt u al vanaf € 200,- per maand een kwaliteitsmanager in huis die u het hele jaar volledig ontzorgt met betrekking tot kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *