Passie voor bodem en grond

Geert Peters is al vanaf 1985 werkzaam in de bodembranche. Met zijn passie voor bodem en grond is het zijn missie om de kennis en ervaring aan te wenden om optimale oplossing voor bodemvraagstukken te bieden. Van (uitvoering van) bodemsanering, tot advies en bemiddeling, maar ook afzet van grondstromen, uitvoering van milieukundig bodemonderzoek en partijkeuringen. Enviroplan biedt het allemaal.

Al sinds jaar en dag is hij bekend met de in zijn branche vereiste normen zoals ISO 9001, VCA**, BRL 6000 en BRL 7000. Met de omzetting naar de ISO 9001:2015 kwam ik op zijn pad. Samen met Geert hebben we het bestaande kwaliteitshandboek in een nieuw digitaal jasje gegoten door hier een webbased variant van te maken.

Op 21 juni heeft er een audit plaatsgevonden bij Enviroplan. Hierbij behaalde de organisatie een mooi resultaat: Enviroplan heeft de zaken prima op orde en mag de huidige certificaten blijven voeren. Ook is de transitie naar de ISO 9001:2015 geslaagd te noemen. Kortom een positieve uitslag na een positieve audit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *