SQA-T EN CARNAVAL

Het Zuiden van het land maakt zich momenteel op voor carnaval en omdat SQA-T in het zuiden gevestigd is, kan ik dit natuurlijk niet zomaar aan me voorbij laten gaan.

In Brabant is de term ‘dweilen’ heel normaal. Tijdens de carnaval trek je dan van kroeg naar kroeg, vaak onder begeleiding van een aantal dweilorkesten die voor de nodige carnavalsmuziek zorgen voor onderweg. Dweilen stamt af van de betekenis ‘doelloos rondzwerven’.

Als je als bedrijf je kwaliteitszaken over laat aan SQA-T, is dweilen niet aan de orde want je zwerft zeer zeker niet doelloos rond. Door het onderhoud van uw kwaliteitssysteem over te laten aan een externe professional, wordt er efficiënt en met een objectieve blik naar uw systeem gekeken en kan er zeer doelgericht gewerkt worden aan continu verbeteren.

Deze ondersteuning kan middels een uur- of dagtarief (afhankelijk van de reisafstand), ondersteuning op afstand, ondersteuning op ad-hoc basis of in abonnementsvorm. Nieuw is mijn strippenkaart. Deze strippenkaart koopt u in tegen een speciaal tarief en de strippen worden door u naar keuze ingezet. Het voordeel is dat u een voordelig tarief heeft, verzekerd bent van begeleiding, de inzet flexibel is, ik snel tussendoor kan helpen bij inhoudelijke vragen en bepaalde oplossingen tegen een zeer voordelig tarief aan kan bieden omdat u een vaste klant bent.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *